Börcsök Enikőnek hamarosan új vesére lesz szüksége

Fotó: Bielik István - Origo -
műtét vese transzplantáció Börcsök Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börcsök Enikő elárulta, hamarosan új vesére lesz szüksége.

Börcsök Enikő még egyetemista volt, amikor megtudta, hogy súlyos vesebetegségben szenved. Kezdetben gyógyszereket szedett rá, de idővel elkerülhetetlenné vált a transzplantáció. 15 éve meg is történt a veseátültetés, de lassan ismét egy új szervre lesz szüksége.

Tizenöt éve van az én vesém és általában a beültetett vesék átlagéletkora tizenhárom év. De sok társam van, aki huszonhárom vagy akár harminc éve él így. Most ötvenegy éves vagyok, és ha sokáig szeretnék élni, kapnom kell még egyet” – idézi a színésznő szavait az ATV műsorából a Ripost.

Börcsök Enikőre hamarosan műtét vár Fotó: Bielik István - Origo
Exatlon Hungary: Sáfrány Emese elmondta, miért döntött a távozás melletthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-exatlon-hungary-safrany-emese-elmondta-miert-dontott-a-tavozas-mellett.htmlÖnként távozott az Exatlon Hungary játékából Sáfrány Emese, azaz Aleska. Mint mondta: nem tudott megbirkózni az ellenséges légkörrel, ami a Bajnokok csapatában fogadta őt. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor önzetlenül segített Rolinak leborotválni a mellszőréthttp://www.life.hu/sztarok/20190213-valovilag-9-hunor-onzetlenul-segitett-rolinak-leborotvalni-a-mellszoret.htmlSzoros barátság alakult ki a ValóVilág 9 villájában Hunor és Roli között. Olyannyira, hogy az önzetlen Hunor most Roli mellszőrzetét is lenyírta. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkával új edzője, Petrov Árpád is szokott kiabálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190213-hosszu-katinkaval-uj-edzoje-petrov-arpad-is-szokott-kiabalni.htmlFél éve edzi Petrov Árpád Hosszú Katinkát, és ő sem kíméli az úszónőt. Kiabálni is szokott vele, de nem a versenyein. TV + Sztárok--Nyertes Zsuzsa halott barátaival kommunikál a gondolatátvitel segítségévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-nyertes-zsuzsa-halott-barataival-kommunikal-a-gondolatatvitel-segitsegevel.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa színésznő, aki egy hónap alatt négy közeli szerettétől búcsúzott el. A gyász feldolgozásában a keleti vallások segítenek neki. Mint mondta: még mindig kommunikál elhunyt szeretteivel. TV + SztárokOrigoReggelre 5 ezer rajongója tűnt el Weisz Fanninakhttp://www.life.hu/sztarok/20190213-reggelre-5-ezer-rajongoja-tunt-el-weisz-fanninak.htmlWeisz Fanni kétségbeesve számolt be rajongóinak arról, hogy reggelre eltűnt 5 ezer követője. TV + SztárokOrigoIsmeretlen hölgyeket lep meg Valentin-napon Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190213-ismeretlen-holgyeket-lep-meg-valentin-napon-arpa-attila.htmlÁrpa Attila elárulta, kedves gesztusként idegen hölgyeket köszönt fel idén Valentin-nap alkalmából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.