Daniel Radcliffe képtelen volt feldolgozni a hirtelen jött sikert, fiatalon alkoholista lett

Forrás: AFP/Charly Triballeau -
siker tinédzser alkoholizmus Harry Potter részegség Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry Potter, azaz Daniel Radcliffe egy interjúban elárulta, annak idején csak az alkohol segítségével tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert és népszerűséget.

Daniel Radcliffe az „Off Camera with Sam Jones" című műsorban vallott őszintén arról, hogy régebben alkoholista volt. Mint mondja, olyan hirtelen lett sikeres tinédzserkora vége felé, hogy képtelen volt azt feldolgozni.

A leggyorsabb módja annak, hogy elfelejtsd, hogy minden lépésedet követik, ha leiszod magadat. Ha viszont részeg vagy, akkor még inkább azt érzed, hogy figyelnek téged, ezért inkább még többet iszol... Van jó munkád, pénzed, mégis hatalmas nyomással jár ez az egész."

Daniel Radcliffe képtelen volt feldolgozni a sikert Forrás: AFP/Charly Triballeau

Szerencsére a 29 esztendős színésznek nagyon sokat segített, hogy a barátai mellette álltak, és kihúzták őt a gödörből.

Iszonyatosan szerencsés vagyok, hogy ilyen emberek vannak körülöttem. Beszéltem jó néhány színésszel is, akik hasznos tanácsokkal láttak el. Bár valójában ez a magam döntése volt. Egy átmulatott éjszaka után reggel felébredtem, és rájöttem, ez így nem mehet tovább" – idézi a színész szavait a People magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.