Chai Maibert testmódosító eltávolította egy férfi füleinek közepét – Fotó

Forrás: Facebook/Chai At CALM - Body Modification Practitioner -
fotó fül testmódosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges megjelenést akart egy ausztrál férfi, ezért eltávolíttatta a füleinek közepét. 

Egy fiatal ausztrál férfi különleges megjelenésű akart lenni, erre egy igen bizarr megoldást választott. Úgy döntött, az áhított kitűnést csak testmódosítással érheti el, méghozzá azok között is egy ritka fajtával: a fülét vetette ki, illetve a füleinek a közepét.

Chai Maibert testmódosító eltávolította egy férfi füleinek közepét Forrás: Facebook/Chai At CALM - Body Modification Practitioner

A módosítást Chai Maibert végezte el, aki meg is osztotta az elkészült lyukas fülről a fotókat a közösségi oldalain, amely nem a várt reakciókat váltotta ki. Sokan kinevették az ausztrál férfit, mások pedig elítélték Chai Maibert testmódosítót. Néhány, magát egészségügyi szakértőnek valló kommentelő szerint ez a beavatkozás káros hatással van a hallásra – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.