A középiskola óta Cluster-fejfájás gyötri Hódi Pamelát

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
fejfájás Hódi Pamela roham Cluster-fejfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela elárulta, középiskolás kora óta úgynevezett Cluster-fejfájással küzd.

Hódi Pamela elárulta, hosszú évek óta gyötri szörnyű fejfájás. Először a középiskolai évek alatt észlelte magán a kellemetlen tüneteket.

Mindig reggelente kezdődött a fejfájás, és akkor még nem tudtuk, hogy ez mi is lehet valójában. Azt hittük, hogy a feszültség, és az iskolai stressz miatt fáj a fejem, nem tudtuk, hogy ez Cluster" – mondta el a Ripostnak.

Hódi Pamela fejfájással küzd Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Az iskolai évek után elmúltak a tünetek, ám később a fejfájás újra jelentkezett: először a terhessége előtt, majd kislánya születése után. Egy évvel ezelőtt olyan rohama volt, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

A tavalyi rohamom elég kemény volt. Reggel 9 körül kezdett el fájni a fejem, ami több mint 3 órán keresztül tartott, ráadásul majdnem 4 hétig, szinte mindennap. Ilyenkor homályosan látok, és azt sem tudom, hol vagyok. Elkezd fájni a szemöldököm, aztán a szemgolyóm. Olyan érzés, mintha égő pálcákat dugnának a szemembe. Aztán bedugul az orrlyukam, a tarkómba nyilall a fájdalom, és a fél arcom eltorzul" – magyarázta a lapnak Hódi Pamela, aki azt is elárulta, sajnos nincs gyógymód erre a problémára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.