Zalatnay Cini szerint a lombikprogramok is közrejátszhattak petefészekrákja kialakulásában

Forrás: Facebook/Mokka -
petefészekrák Zalatnay Sarolta lombikprogram Zalatnay Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta is megküzdött a gyilkos kórral, nála petefészekrákot diagnosztizáltak annak idején. Meggyőződése, hogy lombikprogramjai közrejátszhattak a betegség kialakulásában. 

A gyilkos kór nem válogat, rengeteg ember esik áldozatául, hazai és külföldi sztárokat is ismerünk, akik megküzdöttek már vele. Zalatnay Cini a petefészekrákkal harcolt annak idején, és meggyőződése, hogy a lombikbeültetései is közrejátszhattak a betegség kialakulásában.

Zalatnay Cini a petefészekrákot győzte le Forrás: Facebook/Mokka

"

meggyőződésem, hogy a hét lombikbeültetésem is közrejátszott abban, hogy rákos lettem.

Borsnak

Sztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáig


Nagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.