Zalatnay Sarolta is megküzdött a gyilkos kórral, nála petefészekrákot diagnosztizáltak annak idején. Meggyőződése, hogy lombikprogramjai közrejátszhattak a betegség kialakulásában. 

A gyilkos kór nem válogat, rengeteg ember esik áldozatául, hazai és külföldi sztárokat is ismerünk, akik megküzdöttek már vele. Zalatnay Cini a petefészekrákkal harcolt annak idején, és meggyőződése, hogy a lombikbeültetései is közrejátszhattak a betegség kialakulásában.

Zalatnay Cini a petefészekrákot győzte leForrás: Facebook/Mokka

"2002-ben kaptam meg a diagnózist. Sokkolt, de tudtam, hogy élni akarok. Előtte rendszeresen jártam nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, de így is utolért a baj. A szüleimet rákban vesztettem el, így örökölhettem a hajlamot, de meggyőződésem, hogy a hét lombikbeültetésem is közrejátszott abban, hogy rákos lettem.  Nagyon megviselte a szervezetemet, lehet, valamit meg is piszkálhattak ott, amit nem kellett volna. Nagyon szerettem volna saját babát szülni, de szerencsére Niki lányom mindenért kárpótolt. Az elmúlt 17 évben félévente járok kontrollra, vitaminokat szedek, antioxidánsokat és algákat, hogy minél kevesebb legyen az esély, hogy visszatér a rettegett kór" - mondta Cini a Borsnak.

Sztárok, akik túlélték a rákot: Robert De Nirotól Rábaközi Andreáig


Nagyon nehéz felvenni a harcot a gyilkos kórral, a sztárok is azért beszéltek betegségükről, hogy erőt adjanak mindenkinek, aki éppen küzd a gyógyulásért. A rák ugyanis nem válogat, a nemre, a korra és egyéb körülményre sincsen tekintettel. A rendszeres szűrővizsgálatok az egyetlenek, amelyek segíthetnek megelőzni, vagy időben elkapni a betegséget. Ez volt Zalatnay Sarolta szerencséje, és Robert De Niro is erre hívta fel a figyelmet betegsége során. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!