Király Linda elmondta, hogyan fedezte fel az agydaganatát

agydaganat diagnózis testkép ciszta Király Linda hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Lindát sokan bántották már a súlya miatt. Az énekesnő most arról mesélt, hogyan kezelte drasztikus hízását, és hogyan jött rá arra, hogy valójában az agyában kialakult ciszta felelős a problémáiért.

"A mai napig folyamatos harcban vagyok magammal, a testemmel. Amikor lefogytam, hiába voltam 52 kiló, továbbra is szorongtam, a tükörben még mindig az elhízott kislányt láttam magam előtt. Ezért éveken keresztül bántalmaztam magam fizikailag a drasztikus fogyókúrákkal" – mesélte a Borsnak Király Linda, akit sokszor szóltak meg az alakja, hirtelen hízása miatt.

Elmondta: lelkileg is kínozta magát. Sokszor kérdezte magától a tükör előtt állva: hogy nézel ki? Orvosi segítséget is kért, ám a legtöbben azt mondták, a pajzsmirigye és az inzulinrezisztenciája lehet a felelős. Hat év után jött Lindában a felismerés. Szinte minden létező orvosi portált, cikket elolvasott már a témában, így mikor az egyik vérvétel magas cortisolszintet mutatott, tudta, hogy ez az agyalapi miriggyel is kapcsolatban lehet.

Király Linda 6 év után jött rá, hogy mi a baja Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ez után mentem el arra az MRI-re (mágneses magrezonancia képalkotás), ami végül megmutatta a betegségem kiváltó okát" – mondta Király Linda, aki egyelőre nem árulja el, hol tart a gyógyulásban.

"Még nem szeretnék bővebben beszélni az orvosi beavatkozásokról, a terápiáról. De tudom és érzem, hogy végre felcsillant a remény, hogy teljesen gyógyult lehetek, és ezzel lezárhassak egy hétéves, nagyon megterhelő életszakaszt" – fogalmazott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.