Ilyen az élete a 17 éves Tourette-szindrómás Trevornak

Forrás: Youtube/BBC Three -
betegség Tourette-szindróma mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos Tourette-szindrómában szenved Trevor, ami miatt a járás is nehezére esik. 

A 17 éves Trevor súlyos Tourette-szindrómában szenved, ami megkeseríti a mindennapjait. A betegsége miatt folyamatosan, akaratlanul mozognak a testrészei, így sokszor a járás is nehezére esik. Élete során rengeteg orvosnál járt már, de senki nem tudott rajta segíteni.

Állapota miatt a kapcsolatteremtés is nehezére esik, a BBC dokumentumfilmjében – amelyet a Nuus szúrt ki – bevallotta, hogy nem sok barátja van. Betegsége enyhítésére azonban van remény egy kísérleti agyműtétnek köszönhetően.

Ilyen az élete a 17 éves Tourette-szindrómás Trevornak Forrás: Youtube/BBC Three
Sas József még kórházban van, de már nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190412-sas-jozsef-meg-korhazban-van-de-mar-nyilatkozott-allapotarol.htmlThaiföldi utazásán kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista ma már a rehabilitációs központban lábadozik. Nyilatkozott az állapotáról, azt mondja, az idén még kabarét szeretne csinálni. Dr. Life--Bokaficam miatt kényszerült ideiglenesen kerekesszékbe Elton Johnhttp://www.life.hu/drlife/20190411-bokaficam-miatt-kenyszerult-ideiglenesen-kerekesszekbe-elton-john.htmlElton John Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy sérülés érte, ami miatt ideiglenesen kerekesszékbe kényszerült. Dr. LifeAFPMajoros Hajnit meg kellett műteni második terhessége utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-majoros-hajnit-meg-kellett-muteni-masodik-terhessege-utan.htmlMajoros Hajninak a második terhessége alatt nyílt szét a hasizma annyira, hogy csak műtéttel lehetett helyrehozni. Dr. LifeOrigoElmarad Für Anikó felolvasóestje: kórházba került a színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20190411-elmarad-fur-aniko-felolvasoestje-korhazba-kerult-a-szineszno.htmlElmarad Für Anikó szegedi felolvasóestje, a színésznő ugyanis kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy fedezték fel a bőrrákot Mádai Viviennélhttp://www.life.hu/drlife/20190411-igy-fedeztek-fel-a-borrakot-madai-viviennel.htmlKiderült, milyen vizsgálat során derült ki, hogy Mádai Viviennek melanomája van. Dr. Life--Király Linda elmondta, hogy fedezte fel az agydaganatáthttp://www.life.hu/drlife/20190411-kiraly-linda-elmondta-hogy-fedezte-fel-az-agydaganatat.htmlKirály Lindát sokan bántották már súlya miatt. Az énekesnő most arról mesélt, hogyan kezelte draszitkus hízását, és hogyan jött rá arra, hogy valójában az agyában kialakult ciszta felelős a problémáiért. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.