veszélyeztetett terhesség Valkó Eszter költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú küzdelem után, 44 évesen kisbabát vár Valkó Eszter egykori műsorvezető. A kismama elárulta, hogy a kicsi érkezéséig haza kell költöznie Magyarrországra.

Valkó Eszter jó ideje Hollandiában él a férjével, ám mivel veszélyeztetett terhes, a baba érkezéséig kénytelen itthon élni.

Valkó Eszter veszélyeztetett terhes Forrás: RTL

„Magyarországon fogok szülni, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Egyrészt azért, mert lombikbaba, másrészt pedig már elmúltam 35 éves. A szülés után hat hétig itthon leszünk, amíg megerősödik a kicsi immunrendszere, utána megyünk vissza” – mesélte az ATV riportjában a műsorvezető, amit a Blikk írt meg.

Házi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket: kórházba kerültek (18+)http://www.life.hu/drlife/20190425-hazi-praktikakkal-szerettek-volna-megnagyobbitani-a-peniszuket-korhazba-kerultek.htmlTöbb száz férfi került kórházba Pápua Új-Guineában azért, mert házi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket. Dr. Life--Lemondta koncertjeit Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190425-lemondta-koncertjeit-demjen-ferenc.htmlElhúzódó rehabilitációja miatt lemondta koncertjeit Demjén Ferenc. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy távolítsd el helyesen a kullancsothttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-tavolitsd-el-helyesen-a-kullancsot.htmlMár elkezdődött a kullancsszezon, ezért most a kirándulóknak eláruljuk, mit is kell tenniük akkor, ha kullancsot találnak magukban. Dr. LifeOrigoEzért kell azonnal pisilned, miután hazaértélhttp://www.life.hu/drlife/20190425-ezert-kell-azonnal-pisilned-miutan-hazaertel.htmlKiderült, miért érzünk ingert a pisilésre szinte azonnal, hogy belépünk a lakásba. Dr. LifeOrigoVigyázat! A szexi fehérnemű veszélyes lehethttp://www.life.hu/drlife/20190404-a-szexi-fehernemu-veszelyes.htmlA hódítás elengedhetetlen kelléke a szexi fehérnemű. Nem mindegy azonban, hogy milyet viselünk, hiszen egy rosszul megválasztott darab komoly bajok forrása is lehet. Dr. LifeOrigoÉdesanyja betegségéről vallott Kárpáti Rebeka: nem kap szeretetet, gondoskodásthttp://www.life.hu/drlife/20190422-edesanyja-betegsegerol-vallott-karpati-rebeka-nem-kapott-szeretetet-gondoskodast.htmlKülönösen őszintén beszélt a magánéletéről és édesanyja súlyos betegségéről Kárpáti Rebeka S. Toth Marta Jelenlét című vlogjában. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.