Így él Kendra és Maliyah Herrin, a szétválasztott sziámi ikerpár

Forrás: Youtube/Herrin Twins -
szétválasztás élet sziámi iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy test, két személyiség: Kendra és Maliyah 4 éves korukig éltek "összezárva", és nem is lehetnének hálásabbak azért, hogy szüleik a szétválasztás mellett döntöttek. Így élnek teljes életet. 

Kendra és Maliyah Herrin között az átlagos ikertestvéreknél is szorosabb kötelék alakult ki. Ők ugyanis nemcsak az anyaméhen osztoztak egymással, hanem a testükön is. Deréktól lefelé tulajdonképpen egyek voltak. Négyéves korukig éltek így, amikor a szüleik nehéz döntést hoztak: úgy határoztak, elvégeztetik rajtuk az életveszélyes szétválasztó műtétet.

Így él Kendra és Maliyah Herrin, a szétválasztott sziámi ikerpár Forrás: Youtube/Herrin Twins

Az operáció sikeres volt, az ikrek így pedig esélyt kaptak arra, hogy önálló életet éljenek. Ugyanis hiába néznek ki hasonlóan, személyiségük nagyon is különbözik. Kendra és Maliyah nagyon hálásak szüleiknek azért, hogy a műtét mellett döntöttek, hiszen így mindketten a saját álmaikat követhetik. YouTube-csatornát is készítettek, ahol mindenkinek megmutatják küzdelmeiket, személyiségüket, és válaszolnak a rajongók kérdéseire is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.