A Szomszédok rendezője, Horváth Ádám sajnos nincs jól, ám azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi a baja. Kórházban kezelik, és nagyon aggódnak érte a sorozat egykori színészei.

Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője hamarosan 89 éves lesz, de most nem a születésnapja körül forognak a gondolatai, hanem a gyógyulására koncentrál. A rendezőt ugyanis kórházban kezelik, ám azt nem árulta el, hogy pontosan mi a baja.

Horváth Ádám nincs jólForrás: MTI/Zih Zsolt

Nem vagyok jobban, rosszul vagyok, egyelőre rossz is marad. Emiatt kórházban vagyok, nem is tudom, mikor hagyhatom el az intézményt” – mondta a Borsnak Horváth Ádám, de többet nem árult el. A lap felkereste a Szomszédok színészeit, akik aggódnak a rendezőért. 

„Ugyan már hosszabb ideje nem találkoztunk személyesen, de azért szinte mindent tudok Ádámról. Bízom benne, hogy hamarosan találkozhatunk, mint ahogy legutóbb Csűrös Karola születésnapján a színházban. Sokat gondolok rá, mint a Szomszédok családfőjére. Fantasztikus összetartó ereje volt Ádámnak, amikor forgattuk a sorozatot. Tizenhárom éven át volt a teleregény atyja, mindenki a kedves gyermeke volt, olyan nem létezett, hogy ne teremtette volna meg a legjobb körülményeket a sorozat elkészítéséhez” – mondta Nemcsák Károly. „Napi szinten tartjuk a kapcsolatot, mondhatni családi barátságban vagyok Ádámékkal. Feleségével, Csűrös Karolával éppen a napokban beszéltem. Természetesen tudok Ádám betegségéről, de őt ismerve biztos vagyok abban, hogy még hosszú ideig köztünk marad. Mondtam is Karolának, ne hagyja, hogy Ádám lustálkodjon, mindent tegyen meg, hogy visszatérjen az ereje. Nagyon szurkolok érte” – nyilatkozta Pásztor Erzsi. 

Trokán Péter éppen a napokban próbálta elérni a rendezőt, aki azonban nem válaszolt a hívására. „Most már tudom, miért nem vette fel a telefonját Ádám. Nagyon bízom abban, hogy újra találkozhatok ezzel a rendkívüli emberrel, aki felejthetetlenné tette azokat az éveket, amelyet munkával töltöttünk együtt. Kitalált egy olyan műfajt, ő nevezte el teleregénynek, amely ismerősként kopogtatott a nézőknél, majd rövidesen családtag lett az otthonokban” – fejtette ki a színész.