Piócák miatt 10 napig nem állt el egy kínai férfi orrvérzése

Forrás: Shutterstock -
pióca orr Kína orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy piócák okozták egy kínai férfi szűnni nem akaró orrvérzését.

Hátborzongató esetből számolt be a Mirror: Kínában egy férfi amiatt fordult orvoshoz, hogy tíz napja nem múlt el az orrvérzése. A rendelőben sokkoló diagnózist állítottak fel a szakemberek: piócákat találtak az orrüregében. Egészen pontosan kettőt: egy 5 és egy 6 centiméter hosszút.

Kiderült, hogy a férfi két héttel azelőtt kirándult, és egy pocsolyában megmosta az arcát. Valószínűleg így juthattak be a piócák az orrába, amelyeket aztán műtéttel távolítottak el.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock
2050-re az antibiotikum-rezisztencia veszélyesebbé válhat a ráknálhttp://www.life.hu/drlife/20190517-2050re-az-antibiotikum-rezisztencia-veszelyesebbe-valhat-a-raknal.htmlAz antibiotikum-rezisztencia 2050-re veszélyesebbé válhat, mint a rák. Dr. Life--Demjén Ferenc elhagyhatta az intenzív osztálythttp://www.life.hu/drlife/20190516-demjen-ferenc-elhagyhatta-az-intenziv-osztalyt.htmlJó hír érkezett: Demjén Ferenc végre elhagyhatta az intenzív osztályt. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoSürgősségi abortuszáról vallott Milla Jovovich http://www.life.hu/drlife/20190516-surgossegi-abortuszarol-vallott-milla-jovovich.htmlSürgősségi abortuszon esett át két évvel ezelőtt Milla Jovovich. Dr. Life--Energiaitalfüggő volt a 32 éves nő, pacemakert ültettek a szívébehttp://www.life.hu/drlife/20190514-energiaital-fuggo-volt-a-32-eves-no-pacemakert-ultettek-a-szivebe.htmlNégy éven át napi hat energiaitalt ivott a 32 éves Samantha Sharpe. Valósággal függője volt a cukorban és koffeinben bővelkedő innivalónak. Ennek hatására szívproblémái lettek, pacemakert kapott, amelyet 10 évente cserélni kell. Dr. Life--A rák egy ritka fajtája eltorzította, majd megölte Tambudzai Makinzi szépségkirálynőthttp://www.life.hu/drlife/20190515-a-rak-egy-ritka-fajtaja-eltorzitotta-majd-megolte-tambudzai-makinzi-szepsegkiralynot.htmlTambudzai Makinzi szépségkirálynő volt, modellként dolgozott, egészen addig, amíg a rák egy ritka fajtája meg nem támadta a testét. Az arca teljesen eltorzult, egyetlen orvos vállalkozott csupán arra, hogy megműtse. Bár az operáció sikeres volt, a betegség visszatért. Tambu a róla készült dokumentumfilm elkészülte után 12 hónappal elhunyt. Dr. Life--Szakértők elárulták, miért ne zuhanyozz minden naphttp://www.life.hu/drlife/20190514-szakertok-elarultak-miert-ne-zuhanyozz-minden-nap.htmlSzakértők állítják, nem tesz jót, ha minden nap lezuhanyzunk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.