Lagzi Lajcsit mentő szállította kórházba a legutóbbi tárgyalásáról: az egekbe szökött a vérnyomása. Még sok kivizsgálás vár rá, hogy kiderítsék, mi a baj. 

A közműlopással vádolt Lagzi Lajcsi rosszul lett a legutóbbi tárgyalásán. Elájult, ezért mentővel kellett kórházba szállítani. A kivizsgálás után hazaengedték, de még vissza kell térnie, hogy kiderítsék, mi is volt pontosan a baj.

Lagzi Lajcsi nem vesz részt ezután a tárgyalásokonForrás: tv2

Szerencse a szerencsétlenségben! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel" – mondta a Blikknek Lajcsi. 
Égbe szökött a vérnyomásom! Még a mentőben is 194 volt, majd órákig nem ment 150 alá, pedig szuper-vérnyomáscsökkentő injekciót is kaptam. Szombaton hazatérhettem, de vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám. Már túl vagyok a CT-n, az MR-en és egy átfogó belgyógyászati szűrésen. Gyógyszereket kaptam, és a főorvos megkért, kerüljem a stresszt, mert ez lehetett a rosszullét kiváltó oka" – árulta el Lajcsi, aki úgy döntött, lemond a tárgyaláson való részvétel jogáról: feszélyezi az ügyésznő jelenléte. "Nem tudom megbocsátani neki, hogy bilincsben vitette el a feleségemet. Mintha a hóhérommal kellene egy helyiségben tartózkodnom" – mondta a zenész.