Sportolás közben megsérült Kulcsár Edina bokája

sportolás sérülés Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina az Instagram-oldalán mutatta meg a követőinek, hogy megsérült a bokája: így szerezte a sebesülést. 

Kulcsár Edina sportolásra adta a fejét annak dacára, hogy saját bevallása szerint mindig történik valami, amikor testedzésbe fog. Igaza lett, ugyanis megsérült wakeboardozás közben. Emiatt, és az izomláz miatt pedig alig tud mozogni. „Alig tudok mozogni, de az a vicc az egészben, hogy Csuti ugyanígy érez" – írta Edina, majd beszámolt a baleset részleteiről.

Kulcsár Edina megmutatta sérülését Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Egy hatalmasat estem, és a deszka pont úgy repült le a lábamról, hogy nekivágódott a bokámnak, aztán mint akivel mi sem történt, mentem tovább. Szerintem valami porcproblémám lehet, mert ha megfogom, nyikorog" – tette hozzá Edina, aki a sérülését is megmutatta, de megnyugtatott mindenkit, nem olyan súlyos, mint amilyennek látszik.

Sportolás közben megsérült Kulcsár Edina Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Szájszárazság: nehezebb legyűrni, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20190524-a-szajszarazsag-tunetei-es-kezelese.htmlA szájszárazság nagyon kellemetlen állapot, és sajnos többeket érint, mint gondolnánk. Utánajártunk, mi okozza, mi alapján csípheted nyakon, illetve milyen módon kezelheted. Dr. LifeOrigoFogat operáltak ki egy 13 éves kisfiú heréjébőlhttp://www.life.hu/drlife/20190611-fogat-operaltak-ki-egy-13-eves-kisfiu-herejebol.htmlNagyon ritka műtétre került sor Oroszországban: egy kisfiú heréjéből kellett kioperálni egy fogat. Dr. Life--Kiderült, miért lett rosszul a tárgyalásán Lagzi Lajcsi: lezárultak az orvosi vizsgálatokhttp://www.life.hu/drlife/20190611-kiderult-miert-lett-rosszul-targyalasan-lagzi-lajcsi-lezarultak-az-orvosi-vizsgalatok.htmlLagzi Lajcsi összeesett egy tárgyalásán, mostanra pedig kiderült, hogy mi volt a rosszullét oka. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoSzakemberek szerint nem jó, ha naponta egy tojásnál többet eszünkhttp://www.life.hu/drlife/20190610-szakemberek-szerint-nem-jo-ha-naponta-egy-tojasnal-tobbet-eszunk.htmlSzakértők szerint hosszú távon káros lehet, ha naponta egynél több tojást fogyasztunk. Dr. LifeOrigoSzagos tények: 9 dolog, amit nem tudtál a szellentésrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190608-szagos-tenyek-9-dolog-amit-nem-tudtal-a-szellentesrol.htmlLehetnek hangosak és hangtalanok, szagosak és szagmentesek is: szervezetünk egyik legmegosztóbb funkciója a szellentés. Sokan nem beszélnek róla és vannak olyanok, akik viccet űznek belőle. Ennek ellenére fontos, hogy e tekintetben is odafigyeljünk a testünkre. Dr. Bakucz Tamás gasztroenterológus segít nekünk eligazodni a gázos kérdésekben. Dr. LifeOrigoMeg kellett operálni Damu Rolandothttp://www.life.hu/drlife/20190608-meg-kellett-operalni-damu-rolandot.htmlA színész komoly beavatkozáson esett át, a szemét kellett megműteni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.