Autóbalesetet szenvedett Laár András május végén, és habár nem tört el semmije, a jobb karját nem tudja használni: operációra van szüksége.

Nagyon nehezen viseli Laár András a sérülését, ugyanis így nem tud gitározni. A zenész május végén szenvedett autóbalesetet, és habár semmije nem tört el, a jobb karját egyáltalán nem tudja használni.

Laár András még sokáig nem gitározhatForrás: MTI/Kallos Bea

„Egyáltalán nem tudom használni a jobb karomat, egy inget sem tudok egyedül felvenni. Pont az a mozdulat jár számomra elviselhetetlen fájdalommal, ahogy egy gitárt kell a hónom alá fogni. (...) Már tudom, hogy ugyan nem tört el semmim, csak egy ín szakadt el, ezt azonban már csak műtéttel lehet helyreállítani, összecsavarozzák a vállamat” – mondta a Blikknek a művész, akit nem fizikailag visel meg a sérülése. Inkább pszichésen viselem nehezen ezt a kényszerű szilenciumot. Rólam mindenki tudja, hogy 14 éves korom óta mindennap gitározom, hol többet, hol kevesebbet. A rendszeres zenélés ezekben a hetekben nagyon hiányzik, a letámasztott gitárom is csak szomorúan figyel a sarokban, és várja, hogy valamit játsszak már rajta végre” – mondta. A fellépéseken ugyan ott lesz – kivéve az operáció utáni egy hetet –, de gitározni Galántai Zsolt fog helyette a teljes gyógyulásig.