Egy komoly rosszullét után derült ki, hogy Tilinger Attila szívével nincs minden rendben. Először gyógyszeres kezeléssel próbálkoztak, de sajnos mégis műtétre volt szükség.

Mindössze 36 évesen esett túl egy életmentő műtéten Tilinger Attila mulatóssztár. A zenészről egy rosszullét után derült ki, hogy a szíve nem működik megfelelően. Pedig Attila odafigyelt az egészségére, de úgy tűnik, ez nem volt elég.

Tilinger Attilát megműtöttékForrás: Facebook/Tilinger Attila

„Tavaly olyan roham jött rám, hogy azonnal a Jahn Ferenc Kórház sürgősségi osztályára vittek. Hamar kiderült, komoly pitvarfibrillációm van. Valóságos halálfélelmem volt. Úgy vert a szívem, hogy majd' kiugrott, aztán kihagytak a dobbanások, mellkasi nyomást éreztem, légszomjam volt, vállamba hasított a fájdalom, verejtékeztem. Borzalmas érzés, olyan, mintha a következő pillanatban meghalnék”– mondta a Blikknek Attila. Először gyógyszereket kapott, de a rosszullétei nem múltak el.
Májusban a Nem kell, hogy várj! című új klipem balatoni forgatása közben megint nagyon rosszul lettem. A felvétel közönség előtt zajlik, nem lehetett leállni. Három órát csináltam így végig, de utána rögtön kórházba kerültem, és annyira rosszak voltak a leleteim, hogy az orvosom azonnal időpontot keresett a műtétre. Ha tovább halogatom, akár halálos sztrókot vagy embóliát kockáztattam volna” – mondta Attila, aki azóta már otthon lábadozik.