jóindulatú daganat operáció daganat Csernus Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre a Mokkának nyilatkozott az operáció után. Elmondta, figyelmeztetésként tekint a betegségére.

Nemrég műtötték meg Csernus Imrét, aki januárban egy csomót talált a nyakán. Június elején operálták meg, a daganatot eltávolították.

"Egy fájdalmas, picike csomót vettem észre. Elmentem az orvoshoz, orr-fül-gégészhez, másnap ultrahangra, és ott azt mondták, hogy ez nekik nem tetszik. Továbbmentem egy vizsgálatra, és ott kiderítették, hogy a fültőmirigynek egy jóindulatú daganata, ami a növekedés miatt hatást gyakorolhat az arcidegre, és ezáltal kialakulhatnak különböző tünetek" – mondta a pszichiáter, aki azonnal azon kezdett gondolkodni, hogy mi vezethetett a betegsége kialakulásához. "Utánanéztem, hogy a nyálmirigy és a nyál az mit jelképez, milyen konfliktusok lehetnek, amiket önmagam életében azt hittem, hogy rendeztem, de mégsem. A mintavétel után mondta a doki, hogy esetlegesen gyulladásba jöhet, adott is antibiotikumot, amit nem vettem be, és nem is jött gyulladásba, mert addigra én ezeket az aktuális sztorikat elkezdtem rendezni."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.