Jobban van Boros Lajos: sikerült néhány kilót felszednie

Forrás: TV2 -
Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Boros Lajos nagyon lefogyott, orvosai a májusi prosztataműtétjét őszre halasztották. Egy ideig azonban a tápszereknek köszönhetően sem gyarapodott a rádiós súlya, de most úgy tűnik, kezdi összeszedni magát. 

„Az orvosok azt mondták, hogy 5 kilót kell híznom, ehhez pedig különböző tápszereket szedek, de nem segít... Vége a türelmemnek, tegnap is kiabáltam valakivel. Egy éve többet vagyok orvosok, műszerek és gyógyszerek között, mint emberek között" - nyilatkozta pár hónapja.

Boros most a Facebook-oldalán büszkélkedett vele, hogy már 65 kilót nyom, így a műtétnek sem lesz akadálya.

Forrás: TV2

A vegán és a vegetáriánus étrend a stroke nagyobb kockázatával járhat együtthttp://www.life.hu/drlife/20190905-a-vegan-es-a-vegetarianus-etrend-stroke-nagyobb-kockazataval-jarhat-egyutt.htmlA stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői egy nagy szabású új kutatás szerint.Dr. Life--Egyre több az elhízott gyerek: mintegy 9 milliót érinthttp://www.life.hu/drlife/20190905-37-millio-embereletet-lehetne-megmenteni-a-helyes-taplalkozas-biztositasaval.htmlA következő hat évben 3,7 millió emberéletet lehetne megmenteni a helyes táplálkozás biztosításával - derült ki az Egészségügyi Világszervezet jelentéséből, amely szerint az egészségügyi szolgáltatások egyik alapköve kellene, hogy legyen az egyes életszakaszokban szükséges megfelelő táplálás biztosítása. Dr. LifeThinkstockA mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigoPokoli fájdalmakkal küzd balesete után Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/drlife/20190828-pokoli-fajdalmakkal-kuzd-balesete-utan-delhusa-gjon-enekes.htmlDelhusa Gjon egy jachton szenvedett komoly sérülést: több bordáját is eltörte. Az énekes azóta sincs jól, komoly fájdalmai vannak. Dr. LifeOrigoFia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--Egy svájci klinikán lábadozik a szélütésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190809-egy-svajci-klinikan-labadozik-a-szelutesen-atesett-alain-delon-szinesz.htmlKisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon. A 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik – közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.