Országos véradási akciót tartanak péntekig

országos akció véradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőtől péntekig országos véradási akciót tart az egyik munkaerő-toborzással is foglalkozó cégcsoporttal közösen az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délutáni Híradójában.

Azt mondták: 14 városban várják a véradókat. Az OVSZ honlapja szerint ezek: Budapest, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Kaposvár, Győr, Pécs, Tatabánya, Veszprém, Szolnok, Szeged, Debrecen, Miskolc. Azt írták: a kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a véradás fontosságára, hiszen a vér csak véradással pótolható, a vérátömlesztésre szoruló betegek gyógyulása az önkéntes véradók segítsége nélkül elképzelhetetlen. A kampány során a véradók a cégcsoport által felajánlott ajándékok közül választhatnak.

Véradó lehet, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 65. életévét, és testsúlya meghaladja az 50 kilogrammot. A regisztrációhoz személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ-kártya szükséges - olvasható az OVSZ honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.