Judy: "Bármikor kilyukadhat a tüdőm"

Forrás: Molnár-Kis Judit -
Judy Groovehouse egészség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője, Judy öröklött betegségben szenved, és bármikor veszélybe kerülhet az élete. - írja a HOT!.

Judynak különösen vigyázni kell magára, ugyanis akárcsak testvérének, neki is gyengeszövetű a tüdeje.Az egész egy tüdőszűréssel kezdődött, amikor az énekesnő tüdején foltot találtak. Szerencsére kiderült, hogy a problémát nem daganat okozza, hanem Judy pneumothorax nevű betegségben szenved.

"Nem alakultak ki megfelelően a tüdőszöveteink, ezért nem működik tökéletesen ez a szervünk, bármikor kilyukadhat. Akár a légnyomás hirtelen változásakor is bekövetkezhet a baj, szóval a repülés is igen veszélyes számunkra..."

Forrás: Molnár-Kis Judit

Judy már kislánya születésekor elővigyázatos volt, és családja biztonsága érdekében levetették a kislány köldökzsinórvérét.

"Körülbelül nyolcvan súlyos betegség esetén lehet életmentő segítség a család bármelyik tagja számára az őssejt.

A Czeizel Intézetben vették le a köldökzsinórvért..a tüdőbetegségem miatt is hasznos lehet ez az eljárás, nagyon örülök, hogy éltünk ezzel a lehetőséggel!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.