Talpra állt az a négyéves kisfiú, akinek azt jósolták, soha nem tud majd járni

Forrás: Shutterstock -
betegség műtét kerekesszék gyermek izmok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült talpra állnia annak a négyéves kisfiúnak, akinek pár hónapos korában azt jósolták az orvosok, hogy egész életében kerekesszékhez lesz kötve.

A kis Bleu-nál 4 hónapos korában diagnosztizáltak az orvosok egy olyan ritka betegséget, amely miatt izmai sokkal gyengébbek, mint a többi gyermeknek. Sokáig még a nyakát sem tudta rendesen mozgatni és a szakemberek azt jósolták, élete végéig kerekesszékhez lesz kötve.

A szülőknek sikerült összespórolniuk annyi pénzt, hogy egy orvos elvállalta a gyermek gerincében károsodott idegek helyreállítását. A műtét után Blue-nak fizioterápiára kellett járnia, ami hatásos volt és mára egy járássegítő eszközzel sikerült megtennie az első lépéseit.

A szülők nagyon meghatódtak, amikor meglátták kisfiuk arcán a boldogságot. Szeretnék elérni, hogy Bleu fájdalommentes és boldog életet élhessen ameddig csak lehetséges - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.