Kiderült, nőhet-e a mellméret a hormonkezelt csirkétől

Forrás: Shutterstock -
mell csirke hormonkezelés mellméret férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nőhet-e a mellméret a hormonkezelt csirke fogyasztásától.

A mai Mokkában a férfiak mellméretéről beszélgettek a szakértők, elárulták, manapság egyre több férfi küzd a mellnagyobbodás problémájával. Dr. Bóza Balázs élelmiszerbiztonsági-szakértő elárulta, igaz-e az az állítás, miszerint a hormonkezelt csirke fogyasztása is növelheti a mell méretét.

Nagyon sok minden befolyásolja a férfi mellnek a megnagyobbodását. Az esetek nagy részében az elhízás okozza, nagyon fontos, hogy miből menyit eszünk. Van olyan riogatás is, hogy tele van a csirkehús mindféle hormonokkal... hogy minél hamarabb elvágható állapotba kerüljenek az állatok. Persze ez is igaz, hiszen minden hírnek van valami alapja, de hogy az élelmiszeripar folyamatosan mérgez minket, azért ez a része nem igaz. Azt gondolom, hogy az fontos, miből mennyit eszünk. Lehet, hogy van egy adott élelmiszerben olyan összetevő, ami a hormonháztartásunkat serkenti, például elősegítheti a mellek növekedését, de azt gondolom, épeszű, normális ember ezekből az élelmiszerekből nem tud annyit megenni, hogy az olyan hatással legyen a szervezetre, hogy az már káros legyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.