Megoperálták Csepregi Évát: mindkét térdét műteni kellett

műtét térdműtét Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét térdét megműtötték Csepregi Évának, aki azért vállalta ezt a fájdalmas és hosszú gyógyulást igénylő eljárást, mert komoly fájdalmai voltak.

Mindkét térdét megműttette Csepregi Éva, aki még hosszú évekig szeretne a színpadon tácolni és sportos életet élni.

Csepregi Éva Forrás: Fem3

"A fellépéseket így is végigtáncoltam, de a koncertek után mindig éreztem, pihentetni kell a térdemet. Nehezen hajlott a lábam a lépcsőzésnél, a tornázást, szobabiciklizést is megéreztem, de az állás volt a legrosszabb. Senki nem szereti a műtéteket, de amikor beléptem a klinikára, épp a Latin szerenád szólalt meg a rádióban, úgyhogy megnyugodtam. Maga a beavatkozás ugyan egy kicsit kellemetlen volt, hiszen tényleg beleszúrtak a térdembe, pontosan oda, ahol korábban fájt, de szerencsére a fejem felett kifeszített műtőstakaró miatt nem láttam semmit belőle. Kibírtam, és annak érdekében, hogy ne kelljen visszafognom magam a jövőben a színpadon, teljesen megérte" - mesélte el a Blikknek az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.