Harvey Weinstein is megfertőződött a koronavírussal

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Stephanie Keith -
járvány Harvey Weinstein koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein is koronavírusos. Már csak az nem világos, hogy kaphatta el.

A források szerint a bebörtönzött filmmogul az egyike azon fogvatartottaknak, akiknél koronavírust diagnosztizáltak a New York-i Wende Büntetésvégrehajtási Intézetben, ahova néhány nappal ezelőtt szállították át a Rikers-szigeten található börtönből.

A hivatalos közlemény szerint a New York-i, illetve New York állambeli börtönökben eddig 19 forgatartottnál és 12 alkalmazottnál diagnosztizáltak koronavírust.

Nem egyértelmű, hogy Weinstein pontosan mikor fertőzött meg a vírussal, a Rikers-szigeten ugyanis teljesen elkülönítve őrizték. Az elítélt mogul a pozitív teszt óta sem családjával, sem ügyvédjével nem találkozott. -írja a TMZ.

Weinstein egyébként az elmúlt hónapban többször is kórházba került, miután mellkasi és szívfájdalmakra panaszkodott. A producer kora és egészségügyi állapota alapján kiemelten veszélyeztetett a járványban.

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Stephanie Keith

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.