A mai napig hordozza a súlyos baleset nyomait Tornóczky Anita

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
motorbaleset Tornóczky Anita sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető anno súlyos motorbalesetet szenvedett, amiből ma sem tudott teljesen felépülni, sem testileg, sem pedig lelkileg.

Tornóczky Anita motorral közlekedett, amikor egy autóval ütközött tizenhárom évvel ezelőtt. „Nem én voltam a hibás, de sajnos megsérültem. Nyílt lábszártörésem volt, a sípcsont és a lábszárcsont is eltört, átszúrta a bőrt. Ennek ellenére én hívtam ki a mentőt magamnak, mert az autót vezető bácsi sokkot kapott"
Az orvosok akkor úgy döntöttek, a térdébe fúrt csavarral rögzítik a csontjait – írja a Blikk.

„Azt csak utólag tudtam meg, hogy egy ideig az is kérdéses volt, meg tudják-e menteni a lábamat. Sajnos, a sérült lábam azóta pár milliméterrel rövidebb, mint a másik, amely ugyan nem tűnik soknak, de mivel a testem kompenzál, a mai napig merev a csípőm, valamint rendszeresen fáj a derekam. A lábam dagad, ha sokáig állok, futni azóta sem tudok, pedig a kutyákkal nagyon szeretnék „

– meséli Anita.

Tornóczky Anita balesete óta nem motorozik forgalomban. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Másfél évébe telt mire felépült, azt mondja a testképe alaposan megváltozott, mivel úgy érzi, nem tökéletes. Azóta ugyan már ült motoron, de a forgalomba nem mer kimenni, mert magában ugyan bízik, de másokban nem. A biztosítóval évekig küzdött, ám a végén olyan kevés pénzt kapott, ami közel sem fedezte a költségeit.
Egyvalamit tanult a balesetéből: most már el tudja fogadni a segítséget másoktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.