Agyvérzést kapott az ÉNB sztárja: szerelme arra kéri a rajongókat, imádkozzanak érte

Czibók László agyvérzés Éjjel nappal Budapest életveszély kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest Mikit alakító Czibók László vasárnap kapott agyvérzést.

Czibók László párja, Georgina egy videóban osztotta meg a hírt. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárját kritikus állapotban vitték kórházba, párja annyit mondott, nem biztos, hogy felépül, ugyanis nagyon nagy területet érintett az agyvérzés.

"Elég nagy területet érintett az agyvérzés és nagyon kell neki a szurkolás. Minden esély megvan, hogy nem jön vissza, és azt szeretném, ha ma este 8 óra körül mindenki egyszerre imádkozna érte"

Laci szerelme tegnap újabb videóval jelentkezett, amiben megköszönte a rajongóknak a támogatást. A videóból kiderül, hogy Laci mesterséges kómában van.

"Az orvos azt mondta, hogy annyi körömhegynyi jó hír van, hogy nincsenek kiugró eredményei, csak a vérnyomása magas, viszont sajnos tüdőgyulladása lett, amire antibiotikumos kezelést kap... Pénteken lesz a következő CT-je (...) Az első hét nagyon kritikus, még bármi megtörténhet..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.