Kórházba került a férfi, aki száz kilót szedett fel a karantén alatt

Forrás: Shutterstock -
betegség súlyfelesleg karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakra felszaladt néhány kiló a karantén alatt, hiszen otthon könnyebben nyúlunk a nassolnivalók után. Egy kínai férfi száz kilót hízott az elmúlt öt hónap alatt, jelenleg kórházban ápolják.

A Vuhanban élő 26 éves Zhou egy kávéházban dolgozott a koronavírus járvány előtt, ám hiába ért véget a karantén, a fiatal férfi nem tudott visszamenni dolgozni, ugyanis az otthon töltött öt hónapban száz kilót szedett magára.

A kínai férfi öt hónap alatt szedett fel száz kilót. Forrás: Weibo

A döbbenetes súlyfelesleget Zhou nem csak a sok nassolásnak köszönheti, előjöttek ugyanis rejtett genetikai és endokrin betegségei. Jelenleg a Vuhan Központi Egyetemi Kórházában kezelik a sürgősségi osztályon, mivel már 48 órája aludni sem tud a testsúlya miatt.

Zhou a sürgősségi osztályra került, mert aludni sem tudott már. Forrás: Weibo

Kiderült, szívelégtelenséggel és légzőszervi nehézségekkel is küzd. Egyelőre stabil az állapota, de le kell fogynia néhány kilót, hogy elvégezhessék rajta a gyomor bypass műtétet, hogy azután megszabaduljon a jelentős súlyfeleslegtől. – írja az Oddity Central.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.