Kiderült milyen egészségügyi állapotban van Rácz Géza

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
kövér fogyás Rácz Géza Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég esett át egy egészségügyi vizsgálaton Schobert Norbi felkaroltja, Rácz Géza. 

Ahogy azt már megírtuk, Rácz Géza régóta szeretne lefogyni, ám eddig semmilyen diéta nem bizonyult hatásosnak. Nemrég indított egy YouTube-csatornát, amire a 24 esztendős Tari Ádám sportember és Schobert Norbi is felfigyelt. Géza végül Norbi felajánlását fogadta el, aki azóta azon dolgozik, hogy normalizálja a tinédzser súlyát.

Forrás: Youtube/Géza élete Official

Géza most vérvételen, EKG-n és egyéb vizsgálatokon esett át, hogy a fitneszguru tisztában legyen az egészségi állapotával. Szerencsére azonban az orvos nem talált semmi kirívót a leleteiben, így nincs akadálya annak, hogy tovább haladjon a fogyás rögös útján. Géza pedig arról mesélt, hogy éli meg a diétázást:

Egyáltalán nem érzem úgy, hogy koplalnom kell, de bevallom, a kenyér hiányzik. A célom viszont mindennél fontosabb, nem szeretnék meghalni egy éven belül - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.