Zárt osztályra került a népszerű magyar youtuber - Fotó

youtuber Bish Bharbie zárt osztály Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bish Bharbie követői és rajongói értetlenül állnak a népszerű youtuber mai posztja előtt: ugyanis állítása szerint zárt osztályra került. 

A kép helyszínéül a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetet jelölte meg, a fotó pedig valóban egy kórteremben készült. Instagram sztoriban osztotta meg, hogy a zárt osztályra került, ugyanakkor nehezményezte, hogy az állítólagos barátait nem is érdekli a mostani helyzete.

Bish Bharbie Forrás: instagram.com/abishbharbie

Több komment is érkezett a kép alá, melyekben rajongói érdeklődnek állapota felől, valamint a bekerülés okáról. Ő azonban csak annyit árult el, hogy nemsokára elmesél mindent részletesen.

Bish Bharbie - aki nemrég kezdte a hormonkúrát, mivel transzneműnek tartja magát és célja, hogy nővé váljon - több mint 100 ezer feliratkozóval és követővel rendelkezik, videóit átlagosan 100-300 ezren nézik meg.

Köztudott, hogy Bharbie-nak voltak depresszív időszakai, lehetséges, hogy ez függ össze a zárt osztályra kerüléssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.