Trombózisba halt bele a 24 éves fociedző. Louis O'Neill

halál trombózis karantén Louis ONeill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Louis O'Neillt is kényszerszabadságra küldték a koronavírus miatt márciusban. A 24 éves fociedző a karantén alatt videojátékozással ütötte el az időt, ám ez olyan súlyos egészségügyi következményekhez vezetett, hogy a fiatal férfi életét vesztette.

Három hónapig szinte csak a videojáték előtt ült a 24 éves fociedző, miután a karantén miatt kényszerszabadságra küldték. Egy idő után rosszullétre panaszkodott, édesapja hívta is a mentőket, de azt mondták, ételmérgezés okozhatja. Később viszont a lábát is fájlalta O'Neill.

Majd június 3-án trombózist kapott, édesanyja találta meg eszméletlen fiát. Sajnos a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét – írta a Mirror.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Édesapja, Stanley Greening a közösségi oldalára írta ki, hogy a lehető legszörnyűbb dolgot kellett átélnie, ami egy szülővel történhet. A fiatalokat szeretné figyelmeztetni arra, hogy milyen súlyos következményei lehetnek rövidtávon is, ha semmilyen mozgást nem végeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.