Polyák Lilla és férje, Gömöri-András Máté is elkapták a koronavírust. A színésznő elárulta, milyen tünetei voltak és hogyan vészelték át a nehéz időszakot.

Polyák Lillánál 39 fokos lázzal és erős szemfájdalommal kezdődött a koronavírus. Miután pozitív lett a tesztje, két fiával, férjével és édesnyajával karanténba vonultak. A gyerekek és a nagymama bár egy fedél alatt, mégis elkülönítve vészelték át ezt az időszakot. 

Polyák LillaForrás: Life TV

„Késő este erős fejfájás tört rám. Azt hittem, kiesnek a szemgolyóim, annyira fájtak, és miután lefeküdtem, 39 fokosra szökött a lázam. Más bajom nem volt. Nem köhögtem, nem fájt a torkom, és a szaglásom meg az ízlelésem is jól működött. Emiatt először nem koronavírus-fertőzésre gyanakodtam, de a lázról értesítettem a József Attila Színházat, ahol éppen a 9-től 5-ig című musicalt próbáltuk, és a háziorvosomat is hívtam, hogy teszteljenek. Pozitív lett, ami azért lepett meg, mert addigra sokkal jobban éreztem magam. Csak két nehéz napom volt, aztán egy hétig fáradékony voltam. Sokat pihentem. Örülök, hogy csekély tünetekkel sikerült átvészelnem" - mesélte a Blikknek Lilla.