Polyák Lilla elárulta, hogyan élte meg a koronavírust: "Késő este erős fejfájás tört rám."

Forrás: Life TV -
betegség karantén Polyák Lilla koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla és férje, Gömöri-András Máté is elkapták a koronavírust. A színésznő elárulta, milyen tünetei voltak és hogyan vészelték át a nehéz időszakot.

Polyák Lillánál 39 fokos lázzal és erős szemfájdalommal kezdődött a koronavírus. Miután pozitív lett a tesztje, két fiával, férjével és édesnyajával karanténba vonultak. A gyerekek és a nagymama bár egy fedél alatt, mégis elkülönítve vészelték át ezt az időszakot.

Polyák Lilla Forrás: Life TV

„Késő este erős fejfájás tört rám. Azt hittem, kiesnek a szemgolyóim, annyira fájtak, és miután lefeküdtem, 39 fokosra szökött a lázam. Más bajom nem volt. Nem köhögtem, nem fájt a torkom, és a szaglásom meg az ízlelésem is jól működött. Emiatt először nem koronavírus-fertőzésre gyanakodtam, de a lázról értesítettem a József Attila Színházat, ahol éppen a 9-től 5-ig című musicalt próbáltuk, és a háziorvosomat is hívtam, hogy teszteljenek. Pozitív lett, ami azért lepett meg, mert addigra sokkal jobban éreztem magam. Csak két nehéz napom volt, aztán egy hétig fáradékony voltam. Sokat pihentem. Örülök, hogy csekély tünetekkel sikerült átvészelnem" - mesélte a Blikknek Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.