Óriási volt a pánik, Hevesi Krisztát nem tudták felébreszteni az altatásból

Forrás: FEM3 -
műtét Hevesi Kriszta altatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár egy rutinműtéten esett át, a térdét operálták meg, ám ami a beavatkozást követően történt, arra senki sem számított: nem sikerült őt felébreszteni az altatásból, valóságos pánik tört ki a kórteremben.

Többször kellett már kés alá feküdnie Hevesi Krisztának, éppen ezért teljes nyugalommal vágott neki a térdműtétjének évekkel ezelőtt. Az operáció rendben le is zajlott, csakhogy ezután nem tudták felébreszteni a mélyaltatásból. Csak később tudta meg, mekkora pánik alakult ki.

Hevesi Krisztát nem tudták felébreszteni a mélyaltatásból. Forrás: FEM3

„A viszonylag hosszú operációt követően alig tudtak felébreszteni az altatásból. Igazából el sem tudom képzelni, mi történt! Korábban is átestem már kisebb-nagyobb beavatkozásokon, legelőször hároméves koromban amikor egy baleset miatt nagyjából leszakadt a hüvelykujjam; örök hála a veszprémi kórház sebészeinek, hogy végül is megmentették. De még sosem fordult elő velem ilyesmi!

Emlékfoszlányaim vannak arról, hogy mindenki kétségbeesetten kiabál velem, hogy 'Akard!' Néha-néha kinyitottam a szemem, aztán rögvest visszaaludtam. Elég rémisztő volt!

Csupán egy emlékfoszlányom van arról, hogy végül valahogy magamhoz tértem, utána pedig több mind tizennégy órás álomba zuhantam" – mesélte Kriszta a HOT! magazinnak.

Úgy véli, valószínűleg azért történhetett, mert a szervezete nem állt készen az altatásra vagy túl sok altatógázt kaphatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.