A sztár egy rutinműtéten esett át, a térdét operálták meg, ám ami a beavatkozást követően történt, arra senki sem számított: nem sikerült őt felébreszteni az altatásból, valóságos pánik tört ki a kórteremben.

Többször kellett már kés alá feküdnie Hevesi Krisztának, éppen ezért teljes nyugalommal vágott neki a térdműtétjének évekkel ezelőtt. Az operáció rendben le is zajlott, csakhogy ezután nem tudták felébreszteni a mélyaltatásból. Csak később tudta meg, mekkora pánik alakult ki.

Hevesi Krisztát nem tudták felébreszteni a mélyaltatásból.Forrás: FEM3

„A viszonylag hosszú operációt követően alig tudtak felébreszteni az altatásból. Igazából el sem tudom képzelni, mi történt! Korábban is átestem már kisebb-nagyobb beavatkozásokon, legelőször hároméves koromban amikor egy baleset miatt nagyjából leszakadt a hüvelykujjam; örök hála a veszprémi kórház sebészeinek, hogy végül is megmentették. De még sosem fordult elő velem ilyesmi! Emlékfoszlányaim vannak arról, hogy mindenki kétségbeesetten kiabál velem, hogy 'Akard!' Néha-néha kinyitottam a szemem, aztán rögvest visszaaludtam. Elég rémisztő volt! Csupán egy emlékfoszlányom van arról, hogy végül valahogy magamhoz tértem, utána pedig több mind tizennégy órás álomba zuhantam" – mesélte Kriszta a HOT! magazinnak.

Úgy véli, valószínűleg azért történhetett, mert a szervezete nem állt készen az altatásra vagy túl sok altatógázt kaphatott.