Dancing with the Stars sérülés tánc Kovács Gergely Csanád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars zsűritagja, Kovács Gergely Csanád elárulta, nála is előfordult már súlyosabb sérülés, amely után szinte gyakorlatilag újra kellett tanulnia járni.

Amikor még az Operaházban dolgozott a táncművész, úgy döntött, hogy megfázása ellenére is jó kondiban marad. Csakhogy túlerőltette magát, és súlyos sérülést szerezett, amelyből csak nagyon nehezen épült fel.

Kovács Gergely Csanádon energiagyógyász segített. Forrás: TV2

„Megbetegedtem, megfáztam, de be kellett mennem a Magyar Állami Operaházba, mert éppen az Anyegint próbáltuk. Előtte úgy gondoltam, elmegyek futópadozni egy kicsit, hogy felhúzzam a kondíciómat. Mindent beleadtam, de közben többször is benyilallt a térdembe egy erős fájdalom. Egyszeriben teljesen kiment az erő a lábamból, nem tudtam normálisan járni. Kiderült, hogy másfél óra alatt maratonfutó-sérülést szereztem: elmozdult a szárkapocscsontom. Minden dokit végigjártam, végül egy energiagyógyásznál kötöttem ki, aki meggyógyított" - árulta el a HOT! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.