Aggasztó híreket közöltek Pécsi Ildikóról: "Olyanokkal kommunikál, akik már nincsenek az élők világában"

kommunikáció színésznő Pécsi Ildikó egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kapcsolat köti össze Pécsi Ildikót és a fogadott fiának tekintett L. Péterfi Csabát, aki jelenleg is gondját viseli a színésznőnek.

A gödöllői Művészetek Házának rendezője amiben tud, segít a művésznőnek, a Best magazinnak pedig most arról beszélt, milyen állapotban van Pécsi Ildikó.

Sajnos nincs jó állapotban. Csaba fiával mindent megteszünk érte. Kórházban volt, de azt kérte, vigyük az otthonába, ami talán biztonságosabb ebben a járványos időszakban

- kezdi Csaba.

Mindennap jön hozzá az orvos, rendszeresen kap infúziót, próbáljuk erősíteni. nagyon sokat alszik. Amikor felébred, beszélgetünk, énekelünk, verseket mondunk. De nagyon gyorsan elfárad, és újra elalszik.

Álmában gyakran beszél, ilyenkor a szüleit, a férjét és a keresztszüleit emlegeti. Olyanokkal kommunikál, akiket nagyon szeretett, és akik már nincsenek az élők világában

– mondta a rendező.

Pécsi Ildikó nincs jól. Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.