Rékasi Károly is átesett a koronavíruson, így élte meg a karantént

karantén Pikali Gerda koronavírus Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész és párja Pikali Gerda közel három hetet voltak karanténban, mert pozitív lett a koronavírus-tesztjük. Rékasi Károly azonban ezt úgy élte meg, mint egy második nászutat.

Nem érzett komolyabb tüneteket Rékasi Károly csupán furcsa izomfájdalomra lett figyelmes, ezért tesztre küldték őt, ami pozitív lett a koronavírusra.

„Még az ízérzékelésem is megmaradt, a szaglásomat viszont már öt éve, a balesetemben elszenvedett koponyasérüléssel teljesen elveszítettem, így az nem tűnhetett fel" – mesélte a Blikknek a színész.
Ezt követően párja, Pikali Gerda és Rékais fia is koronavírusos lett. A sztár úgy döntött, ha már otthon kell maradnia családjával, kihasználnak minden percet.

„Mivel nem gyötört meg minket a vírus, úgy döntöttünk Gerdámmal, ha már így hozta a sors, hogy az elkövetkező napjaink nem szövegtanulással, próbákkal vagy szinkronnal telnek, akkor kiélvezzük a békés együttlétet. Olyan volt, mintha nászúton lennénk"

Rékasi Károlynak olyan volt a karantén, mint egy második nászút.

A barátaik intézték helyettük a bevásárlást, a kerítésen keresztül látták el őket élelmiszerrel.
„Tudomásul kell venni, hogy ez a borzalom most létező veszély, oda kell figyelnünk egymásra, a szabályokat el kell fogadni, mert életek múlnak rajtunk. Sajnos a közvetlen környezetünkből távoztak olyanok, akiket jól ismertünk, szerettünk" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.