Friss hírek érkeztek Törőcsik András állapotáról: így van most az egykori válogatott labdarúgó

Forrás: Origo -
kórház koronavírus Törőcsik András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori válogatott labdarúgó előbb emésztőrendszeri panaszai miatt került kórházba, később kiderült, hogy a koronavírust is elkapta. Így van most.

Törőcsik András emésztőrendszeri problémák miatt került kórházba, majd a koronavírus-tesztje is pozitív lett. A fertőzésből szerencsére már felgyógyult, gyomortükrözéssel és ultrahangos vizsgálattal pedig azt is megállapították, hogy súlyos emésztőrendszeri problémája nincs, mindkét beavatkozás negatív eredményt hozott.

Törőcsik András (középen) Forrás: Origo

Ennek ellenére még figyelnie és erősödnie kell, mielőtt lehagyná a kórházat. A táplálkozására ügyelni kell, hogy a nyelőcsövében található hegek ne szakadjanak fel, ezért pépes ételt fogyaszt, de az orvosok tájékoztatása szerint természetes módon eszik-iszik. Három vagy négy hétig kell még erősödnie mielőtt elhagyhatja a kórházat - írja a Nemzeti Sport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.