Így van most a koronavírusos focilegenda, Törőcsik András: "A nővérek tornáztatják"

Forrás: Origo -
kórház koronavírus Törőcsik András emésztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudják, mikor jöhet ki a kórházból.

Emésztőrendszeri problémák miatt került kórházba Törőcsik András, később a koronavírus-tesztje is pozitív lett. Belázasodott és rosszullét gyötörte, a fociszurkolók ezért nagyon aggódtak érte. Szerencsére azonban az egykori válogatott sportoló már jobban van, volt negatív teszteredménye, habár még a vírus jelen lehet a szervezetében.

Törőcsik András (középen) Forrás: Origo

Ez sajnos azonban még nem jelenti azt, hogy elhagyhatta a kórházat, az emésztőrendszeri problémája miatt bent kell maradnia.

"A legfontosabb, hogy stabil az állapota, vérképző készítményt és vitaminokat kap. Rendszeresen konzultálok az orvosokkal, András nagyon jó kezekben van, folyamatosan figyelnek rá" - mondta a Blikknek Törőcsik Éva, a focista testvére. "A nővérek tornáztatják, emellett sétáltatják is, figyelnek rá, hogy rendszeresen mozogjon. Az étvágya a körülményekhez képest rendben van, szájon át tud táplálkozni. Az emésztőrendszeri betegségét ugyanakkor még vizsgálják, így nehéz megjósolni, meddig kell még kórházban lennie" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.