Kiderült, mi okozta Larry King halálát: nem a koronavírus volt az

halál Larry King vérmérgezés szepszis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostmár tudjuk, miért halt meg a showman.

Ahogy azt korábban megírtuk, 87 évesen elhunyt Larry King, amerikai televíziós műsorvezető - írta honlapján egy, a King családhoz közel álló forrásra hivatkozva a CNN amerikai hírtelevízió szombaton. A hírt a műsorvezető Twitter-oldalán is közölték.

Larry King Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rodin Eckenroth


Halála okát először nem lehetett tudni pontosan. Médiaértesülések szerint Kinget egy Los Angeles-i kórházban ápolták, miután megfertőződött koronavírussal. A műsorvezető évek óta egészségügyi problémákkal küzdött, cukorbeteg volt, 2019-ben pedig csaknem végzett vele egy stroke.

Most azonban kiderült, hogy a világhírű tévés szepszisben, azaz vérmérgezésben hunyt el, melyről Larry özvegye, Shawn Southwick King nyilatkozott. Elmondása szerint nem a Covid-19 okozta Larry halálát, de sajnos hozzájárult - írja a People Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.