Hadas Kriszta őszintén elmesélte, miért süketült meg, sőt, azt is bevallotta, hogy bizony ő is hibás ebben.

"Csak magamat okolhatom, hogy megsüketültem a jobb fülemre. Feltehetően egy minisztrók nyomhatta el az idegeket, mert voltam CT-n, se elváltozás, se daganat nincs. Elhanyagoltam a tüneteket, és mire reagáltam, már visszafordíthatatlan lett a károsodás" - mondta Hadasi Kriszta, aki heteken keresztül nem vett tudomást a tüneteiről, mert a munkájával foglalatoskodott.

Forrás: Origo

Végül novemberben műtőasztalra feküdt, ugyanis addigra már nem volt más megoldás, de az orvosok aggodalma beigazolódott: nem tudják már visszafordítani a folyamatot. A Jön a baba című dokumentumfilm-sorozat készítőjét azonban ez sem állítja meg, munkáját továbbra is lelkesen és élvezettel végzi, csak néhány dologban volt szükség változtatásra: 

"A forgatásokon úgy kell helyezkednem, hogy a bal fülemmel legyek közelebb az eseményekhez. Az sem segít abban, hogy rendesen halljam, ki mit mond, hogy maszkban vagyunk. Telefonon általában kihangosítva beszélek, mert - jobbkezes lévén - a bal fülemhez tenni nem természetes mozdulat. Egy dolog zavar csak, az éles hangok szinte fájnak" - mondta a Blikknek.