Amputálni kellett Bodnár József fiának két ujját

Forrás: Shutterstock -
Bodnár József baleset amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodnár József fiát a 18. születésnapja előtt érte a borzalmas baleset egy építkezésen. A fiatal fiú két ujját is amputálni kellett, annyira összeroncsolódott.

Az olimpikonok legendás masszőre és terapeutája Bodnár József otthon ápolja fiát, akit egy építkezésen ért súlyos baleset, aminek következtében amputálni kellett két ujját.

„Egy osztálytársával a Szabolcs utcai kórház bontásánál vállalt munkát. Az építési törmelék válogatása közben egy markológép villája alá került a kézfeje, ami csúnyán összezúzta a gyűrűs- és középső ujját. Azonnal a Honvédba szállították, ahol amputálták a két sérült ujja végét" – mondta el a Borsnak a korábban a Fradi focicsapatánál is ténykedő szakember.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Fia még szinte fel sem tudja fogni a történteket.
„Pedig, hogy készültem, hogy méltón ünnepelhessem a 18. születésnapomat. A baleset másnapján lettem nagykorú. Hát nem ilyen partit képzeltem...(...) Most a jobb kezemen két ujj hiányzik. Próbálom felfogni, de egyelőre nem nagyon megy. És fájlalom, hogy a baleset óta az építkezésről senki sem keresett" – árulta el ifj. Bodnár József.

A Bors megkereste a műszakvezetőt is, aki csak szűkszavúan beszélt a történtekről.
„Ne haragudjon, de a főnökeim a lelkemre kötötték, hogy sem a saját, sem a feletteseim, sem a cég nevét nem árulhatom el. Annyit mondhatok: szó sincs arról, hogy a balesetet szeretnénk eltitkolni. Folyik a belső vizsgálat, és a munkavédelmi osztályon is nyoma van a balesetnek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.