Nem igaz, hogy ebben halt meg Sylvester Stallone fia?

Forrás: AFP -
halál drog szívbetegség Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon halt meg Sylvester Stallone fia, Sage, mindössze 36 éves volt. Úgy tudni a halálát szívbetegség okozta, ám sok pletyka röppent fel arról, hogy ez nem igaz.

A Rocky sztárjának két fiút szült első felesége Sasha Czack. A kisebbik azonban autistaként jött a világra. Stallone vele nem igazán tartotta a kapcsolatot, ellenben bátyjával Sage-dzsel igen szoros volt a viszonyuk. A fiú követte édesapját, és szintén színész lett, majd később producerként dolgozott.

Sylvester Stallone fia 36 évesen hunyt el. Forrás: AFP

Csakhogy 9 éve tragikusan fiatalon elhunyt, mindössze 36 éves volt. Sokáig nem derült ki, mi okozta a halálát, majd később közölték, szívbeteg volt- – írta a The Sun.

Ám egy bennfentes szerint drogtúladagolás végzett vele, a család viszont ezt nem szerette volna nyilvánosságra hozni, így az egészet csak kitalálták a betegségéről. Stallone természetesen ennek kapcsán nem nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.