Bódi Sylvi: "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra"

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram -
betegség Bódi Sylvi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi az elmúlt években soha nem beszélt magánéletéről. Láthatjuk sportolás vagy kertészkedés közben, de férfival az oldalán sosem. Most azonban a Storynak évekkel ezelőtti betegségéről is mesélt. 

A modellnél 28 éves korában gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra. Elvonultam a Börzsönybe egy kis erdei házba anyukámmal. Hittem benne, hogy egy nyugodt helyen, ha magamra koncentrálok, van esélyem a gyógyulásra" – mesélte, majd azt is elmondta, miért nem a nyilvánosság előtt éli a magánéletét.

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram

"Minek? Engem amúgy sem tüntettek fel soha pozitívan. (....) Voltak értékes kapcsolataim, szerelmeim 40 év alatt, de a betegségem után nem kürtöltem világgá ezeket, és nem is fogom. Ha van is most kapcsolatom, azt csak én tudom. És én leszek majd az a híresség, aki titokban fog gyermeket szülni" – nyilatkozta.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.