Az énekesnő még novemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, de gyógyulása után még hónapokig küzdött a kellemetlen szövődményekkel.

A 67 éves Csepregi Éva szerencsére enyhe tünetekkel vészelte át a koronavírust, de sajnos súlyos szövődményekkel kellett küzdenie. 

Csepregi ÉvaForrás: Life TV

A Neoton énekesnője a koronavírusból való gyógyulása után még hónapokig vérhígítót szedett, és a szaglása is csak sokkal később jött vissza teljesen. Szerencsére mostanra már teljesen egészséges, és mivel már az első oltást is megkapta hamarosan újra színpadra állhat a zenekarával.

"A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is. Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba." – mondta Csepregi Éva a Metropolnak.

Tünetkereső
A tünetkereső segítségével megtudhatja, hogy milyen betegségre, egészségügyi problémára utalhatnak panaszai.

A webalkalmazás célja, hogy egészségügyi panasz, probléma esetén a kérdésekre adott válaszok kiértékelése után felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a panaszok, tünetek milyen betegségre utalhatnak.