Csak most mesélt arról Salma Hayek, hogy hetekig feküdt otthon súlyos állapotban a koronavírus miatt. Orvosa könyörgött, hogy menjen kórházba, de a színésznő azt válaszolta, inkább otthon hal meg.

Salma Hayek eddig nem beszélt arról, hogy elkapta a koronavírust, és majdnem belehalt. A színésznőt sokan támadták amiatt, hogy egy egzotikus szigeten töltötte családjával a karantént, ám azt senki sem tudta, milyen borzalmas hetek vannak mögöttük.

Salma Hayek élet és halál között lebegett.Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A sztár elkapta a koronavírust, és hét hétre ágynak dőlt, gyakorlatilag az életéért küzdött, annyira rossz állapotban volt a tüdeje. Orvosai győzködték, hogy menjen kórházba, de Hayek hajthatatlan volt – írta a Variety magazin.
„Inkább otthon halok meg" – válaszolta nekik.


Szerencsére a nyolcadik héttől szinte csodával határos módon javulni kezdett az állapota, és szép lassan felépült. Ezután fogta a családját és elutaztak, hogy távol legyenek mindentől, és kiheverjék ezt a borzalmas időszakot.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!