A fitt és egészséges 33 éves anyuka élete egy pillanat alatt megváltozott, miután belekortyolt a narancslébe, majd embertelen fájdalmat érzett. 

A szülésznő hallgató, a 33 éves Stacey Welsh a múlt hónapban otthonában tanult, amikor is ivott egy korty gyümölcslevet és belenyilalt a "legkínzóbb fájdalom", amit valaha tapasztalt. A fitt hatgyermekes édesanya, aki soha nem szenvedett egészségi problémáktól, olyan éles fájdalmat érzett, amelyet milliószor rosszabbnak nevezett a szülésnél - írja a NZ Harald.

Stacey élete egyik hónapról a másikra gyökeresen megváltozott, állandó fájdalomban éli az életét. Az orvosok végül arcideggyulladást diagnosztizáltak nála, melyről előtte sosem hallott és általában csak az idősebb nőket érinti. Az anyukának olyan fájdalmai voltak, hogy legszívesebben lekaparta volna a saját arcát, a nap legnagyobb részében csak fekszik és várja, hogy elmúljon a fájdalom. Jelenleg idegblokkoló gyógyszert kap, amely csökkentette a fájdalom szintjét, de még mindig fellángol néha, és maga tudja, mi váltja ki ezeket. 

Minden nap fáj, csak nem olyan mértékben, mint ahogy a legelején. Parkolópályára került az életem. Nem tudok felébredni a 10 hónapos kislányom sírására éjszaka. A célom az volt hogy szülésznő legyek, és most ez is várat magára. Szükségem van a műtétre, hogy folytathassam az életemet"

- nyilatkozta Stacey, akinek a műtétjére online adománygyűjtést szerveztek.

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!