Megőrül a fájdalomtól a 6 gyermekes anyuka: soha nem hallott kórt diagnosztizáltak nála

Forrás: Dreamstime -
arcideggyulladás édesanya fájdalom narancslé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitt és egészséges 33 éves anyuka élete egy pillanat alatt megváltozott, miután belekortyolt a narancslébe, majd embertelen fájdalmat érzett. 

A szülésznő hallgató, a 33 éves Stacey Welsh a múlt hónapban otthonában tanult, amikor is ivott egy korty gyümölcslevet és belenyilalt a "legkínzóbb fájdalom", amit valaha tapasztalt. A fitt hatgyermekes édesanya, aki soha nem szenvedett egészségi problémáktól, olyan éles fájdalmat érzett, amelyet milliószor rosszabbnak nevezett a szülésnél - írja a NZ Harald.

Stacey élete egyik hónapról a másikra gyökeresen megváltozott, állandó fájdalomban éli az életét. Az orvosok végül arcideggyulladást diagnosztizáltak nála, melyről előtte sosem hallott és általában csak az idősebb nőket érinti. Az anyukának olyan fájdalmai voltak, hogy legszívesebben lekaparta volna a saját arcát, a nap legnagyobb részében csak fekszik és várja, hogy elmúljon a fájdalom. Jelenleg idegblokkoló gyógyszert kap, amely csökkentette a fájdalom szintjét, de még mindig fellángol néha, és maga tudja, mi váltja ki ezeket.

- nyilatkozta Stacey, akinek a műtétjére online adománygyűjtést szerveztek.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.