Borzalmas hírt közöltek az orvosok Boros Csabával: "Miért pont velünk történt mindez..."

Fotó: Koncz Márton - Origo -
betegség ikrek Boros Csaba Republic oxigénhiány trauma zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Csabának, hatalmas tragédiával kell szembenéznie. Gyermeke súlyos betegséggel küzd!

Boros Csaba, a Republic együttes frontembere ikerfiai huszonhat évvel ezelőtt látták meg a napvilágot.

Egyikük, Bálint azóta már felnőtt férfiként teljes és önálló életet él, nemrégiben költözött el a családi háztól. Ám a zenész másik fia Ákos, mivel súlyos oxigénhiánnyal született,a mai napig a szülei segítségére szorul.

"Egy ideig sokat gyötrődtünk amiatt, hogy miért pont velünk történt mindez, aztán elfogadtuk." Fotó: Koncz Márton - Origo

"Egyéves volt Ákos, amikor megtudtuk, hogy középsúlyos fogyatékos. Senkinek nem kívánom azt, amit akkor a feleségemmel, Szilvivel átéltünk! Egy ideig sokat gyötrődtünk amiatt, hogy miért pont velünk történt mindez, aztán elfogadtuk. Ma már úgy látom: csodálatos, szerethető fiatal felnőtt, a szíve csordultig tele szeretettel. Nagyon büszke vagyok rá."

- mondta Csaba a HOT! magazinnak.

Az édesapa hozzátette, hogy Ákos bárhova is került állapota miatt soha, senki nem közösítette ki mindenhol szeretettel fordultak felé.

"Bálint nagyon szereti Ákost de éli a maga életét, és ez az ő korában így van rendjén. Majd ha idősebb lesz, úgy gondolom, megérik arra, hogy egyfajta pótapa szerepet töltsön be ikertestvére életében."

– mondta elérzékenyülve a Republic énekese.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.