Baleset érte Kustánczi Liát nyaralásának első napján. A gyönyörű DJ a mesés görög szigeten kezdte meg pihenését, amit egy nem várt esemény szakított félbe.

 "Nem teljesen úgy alakult a megérkezésünk, ahogy szerettem volna. A medence mellett egy bástyán ültem, és amikor felálltam, úgy beleléptem valamibe, hogy elveszítettem az egyensúlyomat. Akkorát estem, hogy a szomszéd ház pinceszintjén találtam magam" – nyilatkozta a Borsnak Lia.

"Csodával határos módon két lábon állva érkeztem meg a több mint két méteres mélységbe, de az esés olyan nagy volt, hogy a bokám nem bírte el törés nélkül."

A szexi DJ miután visszaérkezett Magyarországra, egy magánkórházba ment, ahol az orvosok megállapították, hogy mindkét bokája eltört és a jobb lábfejéről letört egy csontdarab. Liát megműtötték, de most már otthon pihenhet.

 Ez is érdekelhet: Kustánczi Lia családot szeretne

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!