Súlyos baleset érte a gyönyörű magyar DJ-t: sürgősen műteni kellett

Kustánczi Lia baleset celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte Kustánczi Liát nyaralásának első napján. A gyönyörű DJ a mesés görög szigeten kezdte meg pihenését, amit egy nem várt esemény szakított félbe.

"Nem teljesen úgy alakult a megérkezésünk, ahogy szerettem volna. A medence mellett egy bástyán ültem, és amikor felálltam, úgy beleléptem valamibe, hogy elveszítettem az egyensúlyomat. Akkorát estem, hogy a szomszéd ház pinceszintjén találtam magam" – nyilatkozta a Borsnak Lia.

"Csodával határos módon két lábon állva érkeztem meg a több mint két méteres mélységbe, de az esés olyan nagy volt, hogy a bokám nem bírte el törés nélkül."

A szexi DJ miután visszaérkezett Magyarországra, egy magánkórházba ment, ahol az orvosok megállapították, hogy mindkét bokája eltört és a jobb lábfejéről letört egy csontdarab. Liát megműtötték, de most már otthon pihenhet.

Ez is érdekelhet: Kustánczi Lia családot szeretne

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.