Továbbra is az intenzív osztályon ápolják a háromszoros világbajnok labdarúgót, Pelét, akit múlt szombaton daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban.

Az Albert Einstein klinika pénteken közölte, hogy a régóta egészségi gondokkal küzdő 80 éves legendás futballista felépülése kielégítően halad a beavatkozás óta, de még maradnia kell az intenzív osztályon. A kórház mindehhez hozzátette, hogy "magánál van, aktívan beszél, életjelei normálisak".

Forrás: AFP/-

 

Pelé hétfőn számolt be a közösségi oldalán arról, hogy szombaton eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből, de már nagyon jól érezi magát, azóta pedig annyit írt oldalára, hogy napról napra kicsit jobban van.

A brazilok legendás futballistája a múlt héten a koronavírus-járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházba.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!