Friss hírek a daganattal operált világklasszis focista, Pelé állapotáról

Forrás: AFP/- -
műtét Pelé kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is az intenzív osztályon ápolják a háromszoros világbajnok labdarúgót, Pelét, akit múlt szombaton daganatos megbetegedés miatt operáltak meg egy Sao Pauló-i kórházban.

Az Albert Einstein klinika pénteken közölte, hogy a régóta egészségi gondokkal küzdő 80 éves legendás futballista felépülése kielégítően halad a beavatkozás óta, de még maradnia kell az intenzív osztályon. A kórház mindehhez hozzátette, hogy "magánál van, aktívan beszél, életjelei normálisak".

Forrás: AFP/-

Pelé hétfőn számolt be a közösségi oldalán arról, hogy szombaton eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből, de már nagyon jól érezi magát, azóta pedig annyit írt oldalára, hogy napról napra kicsit jobban van.

A brazilok legendás futballistája a múlt héten a koronavírus-járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Pauló-i Albert Einstein kórházba.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.