A közösségi oldalán számolt be Majka arról, hogy egy vírus támadta meg, ami miatt már-már elviselhetetlen fájdalommal küzdött. 

Jó pár hangszálgyulladáson van már túl Majka, de saját bevallása szerint annyira beteg még soha nem volt, mint most. A rapper közösségi oldalán számolt be arról, hogy múlt hét szombaton kezdődött a betegsége, állapota azonban nem javult, hanem rohamosan romlott. Végül fájdalma már elviselhetetlen volt. 

Majka komoly vírussal küzdTV2

"Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5re, de hétfőre mar úgy éreztem, kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag Flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés: délután doktorhoz kellett mennem..." - írta Majka, aki mgköszönte az orvosnak az ellátást. 

 

 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!