Pozitív lett a Covid-tesztje a népszerű magyar színésznek

Forrás: shutterstock -
musical színész nem áll színpadra musicalszínész covid Szemenyei János koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Facebook-oldalán közölték a hírt, hogy elkapta a koronavírust. A népszerű művészt így egy ideig biztosan nem láthatjuk majd a színpadon.

Egyre több embert fertőz meg a világon és hazánkban is a koronavírus negyedik hulláma. Korábban sem kímélte a betegség a hírességeket, most viszont egyre többen jelzik, hogy pozitív lett a Covid-tesztjük. Nemrég az Omega frontembere, Kóbor János került kórházba, most pedig egy újabb sztárt fertőzött meg a vírus.

Az ismert musicalszínész, számtalan előadás főszereplője, Szemenyei János kénytelen karanténba vonulni - vette észre a hírt a Ripost. A 39 éves színészt olyan darabokban láthatja a közönség, mint a Rocksuli, a We Will Rock You, a Bolyongók és a Jövőre veled ugyanitt. A betegség miatt november 22-ig minden fellépését lemondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.