Rohammentő vitte a szubintenzív osztályra Lang Györgyit: agyérgörcsöt kapott

Forrás: Tv2 -
Falusi Mariann Lang Györgyi agyérgörcs szklerózis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pa-dö-dő 64 éves énekesnője, Lang Györgyi hétfőn hajnalban rosszul lett: rohammentő vitte kórházba, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.

Györgyi állapotáról Falusi Mariann beszélt. "Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív" - mondta el a Borsnak Mariann.

Forrás: Tv2

"Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik" - tette hozzá.

Lang Györgyi régóta gyógyíthatatlan betegségben, szklerózis multiplexben szenved. Állapotáról így mesélt korábban.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.